مرگبار ترین مشاغل جهان!
در دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم مشاغل بسیار زیادی وجود دارد. هر کدام از این مشاغل دارای مشکلات و دردسرهای خود هستند و حتی می توانند مرگبار باشند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با مرگبارترین مشاغل جهان آشنا کنیم.
باشگاه خبرنگاران - در دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم مشاغل بسیار زیادی وجود دارد. هر کدام از این مشاغل دارای مشکلات و دردسرهای خود هستند و حتی می توانند مرگبار باشند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با مرگبارترین مشاغل جهان آشنا کنیم.
مامورین نظافت شهری
این افراد در طول مدت کاری خود با حجم زیادی از زباله سر و کار دارند. این زباله ها می تواند شامل مواد بسیار خطرناکی باشد. شیشه خورده ها، مواد آلوده شیمیایی و بسیاری دیگر از انواع زباله ها می توانند جان این افراد را به خطر بیاندازند. در عین حال تعدادی از این افراد ممکن است در حین کار و جمع آوری زباله با خودروهای عبوری تصادف کنند. به طور متوسط سالانه در جهان از هر 100 هزار مامور نظافت شهری در جهان 42 نفر به دلیل حوادث مربوط به کار جان خود را از دست می دهد.
کارگران ساختمانی
امروزه با افزایش آپارتمان نشینی و افزایش ارتفاع ساختمان ها کارگران مجبور هستند که هر روز به ارتفاع بیشتری صعود کنند. امروزه ساخت برج های بلند باعث شده است تا حجم زیادی از کارگران در ارتفاع بسیار بالا مشغول کار باشند که حضور در این ارتفاع بسیار خطرناک است. هر گونه حرکت اشتباه و یا لحظه ای ترس و وحشت می تواند پایان زندگی یک کارگر باشد. به طور متسوط هر سال از هر 100 هزار کارگر ساختمانی 61 نفر در جهان جان خود را از دست می دهد.
هیزم شکن
این افراد به صورت عادی با وسابل بسیار خطرناکی سر و کار دارند. تبر، اره های برقی و چاقوهای بسیار تیز و بران وسایل کار روزانه این افراد است. محیط جنگل و همچنین خطر سقوط ناگهانی درختان می تواند هر لحظه ایجاد خطر کند. گاهی از اوقات این افراد مجبور هستند تا از درختان بالا بروند و در این حالت در معرض خطر سقوط قرار می گیرند. هر ساله 81 هیزم شکن از 100 هزار هیزم شکن در جهان به دلیل حوادث حین کار جان خود را از دست می دهند.
خلبانان و مهندسین پرواز
بلند شدن از روی زمین و پرواز کردن با یک هواپیما اقدامی بسیار لذت بخش و هیجان انگیز است. اما نباید فراموش کرد که هر اشتباه در هنگام پرواز می تواند آخرین اشتباه شما باشد. فراموش نکنید که در این اندازه گیری کلیه حوادث هوایی لحاظ شده است و به همین دلیل شغل خلبانی بسیار خطرناک به حساب آمده است. از هر 100 هزار خلبان در هر سال به طور معمول 88 نفر جان خود را از دست می دهند.
ماهیگیری تجاری
این دسته از ماهیگیران به سفرهای دریایی طولانی می روند و در اقیانوسهای و به طور معمول در شرایط بسیار بد آب و هوایی به ماهی گیری می پردازند. این افراد به طور معمول از خشکی فاصله بسیار زیادی دارند و در صورتی که اتفاق ناگواری برای آنها روی دهد احتمال زنده ماندن آنها بسیار کم است. از هر 100 هزار نفر در این شغل به طور سالانه 142 نفر جان خود را از دست می دهند.
کارگران برج های مخابراتی
این شغل به نوعی تبدیل به مرگبارترین شغل موجود در جهان بدل شده است. امروزه در بسیاری از نقاط جهان شاهد تاسیس تعداد زیادی برج مخابراتی هستیم که به منظور افزایش مناطق تحت پوشش سیستم های مخابراتی بی سیم برپا می شوند. مسلم است که این برج ها نیازمند تعمیر، مراقبت و بهسازی و همچنین سرکشی مرتب هستند. مشخص است که این عمل خالی از خطر نبوده و مشکلات خاص خود را دارد. در ضمن باید گفت که تشعشعات ساطع شده از این برج ها نیز آنچنان سالم نیستند و می توانند در دراز مدت باعث به وجود آمدن بیماری سرطان در این کارگران شوند. از هر 100 هزار شخص فعال در این شغل به طور سالانه 184 نفر جان خود را از دست می دهند.
[ جمعه 91/3/5 ] [ 11:51 عصر ] [ آرش خدابخشی ]